Contacte |

Contact
Web impulsada pel Prof. Joan Salvadó i el Dr. Carles Torras, investigadors del grup BIO-CORE del Departament d'Enginyeria Química de la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona.

Web promoted by Prof. Joan Salvadó and Dr. Carles Torras, researchers at the BIO-CORE Research Group from the Chemical Engineering Department - Universitat Rovira i Virgili (URV) at Tarragona.

       irec        irec           irec

Pots contactar amb nosaltres a través de les webs dels centres (clica als logos) o a través del següent formulari.

To contact us, use the following form or from the webs of our centres (click at logos).
Nom |

name

:
Email:
Comentaris |

comments

:
     

Segons el que estableix l'article cinc de la Llei Orgànica 15/1999, li comuniquem que les dades recollides en els presents formularis formaran part d'un fitxer de dades dels promotors de microalgues.cat (Joan Salvadó / Carles Torras. Av. Països Catalans, 26. 43007 Tarragona). El fitxer s'anomena ALGA i està registrat a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.
La finalitat de la informació recollida serà disposar d'informació sobre persones interessades en les microalgues i específicament en R+D+i sobre aquest tema. Es pretén també tenir informació de contacte de persones /organitzacions que podrien esdevenir futurs col·laboradors. Es demana una informació mínima per tenir el contacte, la qual es considera obligatòria a excepció del camp de comentaris.
Les dades proporcionades per l'usuari no seran transferides a tercers en cap cas.
Els promotors es reserven el dret de donar de baixa la seva clau sense previ avís, així com eliminar la seva sol·licitud i registre del fitxer en qualsevol moment.
Les condicions d'ús de la clau d'accés són:
  • L'adreça de correu electrònic proporcionada per l'usuari ha de ser vàlida i de titularitat exclusiva del client.
  • El nom d'usuari i la contrasenya assignats a l'usuari registrat tenen caràcter personal i intransferible.
  • L'usuari s'obliga a custodiar diligentment i a mantenir en secret el nom d'usuari i la contrasenya.
  • Serà responsabilitat de l'usuari registrat prestar la diligència deguda per impedir l'accés i/o utilització dels serveis a la seva disposició per part de tercers que accedeixin o utilitzin en nom seu els codis o les claus identificatives.
  • L'usuari registrat serà l'únic responsable de l'elecció, la pèrdua, la sostracció o la utilització no autoritzada de qualsevol codi o clau identificativa i de les conseqüències que se'n puguin derivar.
  • L'usuari registrat haurà de comunicar als promotors, a la major brevetat, la pèrdua, la sostracció o la utilització no autoritzada del nom d'usuari i la contrasenya que l’identifiquen. Aquesta comunicació es realitzarà a través del formulari de contacte de la web microalgues.cat.
  • L'usuari registrat podrà en tot moment donar-se de baixa de forma immediata com a usuari de l'àrea de clients, sense que aquesta decisió pugui tenir caràcter retroactiu, comunicant-ho per escrit a través del formulari de contacte de la web microalgues.cat.
Els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició (ARCO) a les dades personals contingudes en la nostra base de dades s'exerciran mitjançant notificació per escrit a través del formulari de contacte de la web microalgues.cat. Les modificacions de les condicions d'ús, accés i contractació del comerç electrònic seran reflectides en la nostra pàgina web, essent responsabilitat del client revisar-les i conèixer-les en cada moment. El registre de l'usuari implicarà el seu consentiment inequívoc a la cessió de les dades als promotors de microalgues.cat i la seva acceptació expressa i sense reserves de totes les condicions establertes en l'Avís Legal de microalgues.cat.
 
Creative Commons License

Creative Commons License

HOW TO CITE. Web patrocinada per la URV, l'IREC i la Diputació Tarragona
Un disseny de necessito.cat, 2016. Pàgines administratives. Versió de web: WPM 1.0.1.